Vruchtgewassen

Opkweek van vruchtgewasplanten

Van meloen tot aubergine

Naast groenteplanten als tomaten-, paprika, en komkommerplanten, kweken wij ook vruchtgewassen. Denk hierbij aan uitgangsmateriaal voor aubergine-, meloen- en peperplanten.

Aubergineplant

Aubergineplanten kunnen zowel geënt als niet-geënt worden geleverd. Hierbij heb je zelf de keuze uit verschillende onderstammen. Wij voorzien je hierin uiteraard van advies middels een vaste contactpersoon. Vanzelfsprekend heeft de aubergineplant voldoende inhoud bij de aflevering, waardoor je de gewenste aubergineplant perfect groeit.

Meloenplant

Veruit de meeste groentekwekers beperken zich tot het kweken van tomaten-, paprika- en komkommerplanten. Wij gaan echter net een stapje verder en focussen ons ook op bijvoorbeeld meloenplanten. Deze planten worden geheel naar wens geleverd en kunnen zelfs geënt worden. Wij zijn er 100% van overtuigd dat wij door goed klantcontact en onze teeltfaciliteiten samen het gestelde doel halen.

Peperplant

Of het nu gaat om rode, groene, gele, Turkse of Surinaamse pepers, ook op het gebied van pepers onderscheiden wij ons. Hierin is zelfs het enten mogelijk. Bij het kweken van peperplanten kun je kiezen uit ondergronden als steenwol, kokos, perliet of potgrond.

Overige vruchtgewassen

Wil je meer informatie over een vruchtgewas dat niet op de website benoemd is?