Werken bij WPK2024-04-02T09:39:06+02:00

Werken bij WPK

Welkom!

WPK is specialist in het opkweken van (warme) groente- en trayplanten voor de professionele glastuinbouw in Europa

WPK is specialist in het opkweken van (warme) groente- en trayplanten voor de professionele glastuinbouw in Europa. Vanuit onze teeltlocaties in het Westland (’s-Gravenzande) en Made verblijden wij onze klanten daarnaast met de fleurigste potplanten. Wij van WPK zijn een echt familiebedrijf, dat bijna haar tachtigste verjaardag viert.

Ons team van betrokken, deskundige en bovenal gezellige medewerkers doet er alles aan om de wereld elke dag een beetje groener te maken. Onder ons glazen dak kom je niet in de kou of met je voeten in de modder te staan. In tegendeel! Je wordt, letterlijk en figuurlijk, warm verwelkomd door de aangename temperatuur in de kas. En geloof ons: met een team van circa 50 vaste medewerkers en 30 tot 150 uitzendkrachten is het altijd een feestje.

De wereld iedere dag een beetje groener maken staat op één. En dat in een stimulerende en keigezellige werkomgeving.

Meer knaken?
Bij WPK ga je het maken!

Bloei op binnen ons erkend leerbedrijf

Kan jij niet wachten om je groene handen te ontdekken en je passie voor planten te laten bloeien? Ook voor stageplaatsen en afstudeeronderzoeken zit je goed bij WPK. We zijn immers erkend leerbedrijf voor diverse opleidingen/richtingen.

  • Categories: Nieuws

    Kiezen voor een stage bij WPK? Stagiair Jim vertelt je waarom!

“Het was een onwijs leerzame periode! Wat ik erg kon waarderen is de vrijheid die ik binnen WPK kreeg om aan de opdrachten te werken.”

Tjebbe

Ontwikkelkansen genoeg: naast goede begeleiding, zijn hier namelijk genoeg mogelijkheden om trainingen of cursussen te volgen. Dit gold ook voor Tjebbe, specialistisch teeltmedewerker:

“Ik kreeg de mogelijkheid om door te groeien naar de functie van vestigingsmanager in Made. Via een meerjarenplan en vaste contactmomenten in het jaar, heb ik samen met WPK de stappen gemaakt om dit doel te bereiken.”

Wij van WPK vinden het top om te zien dat collega’s kansen pakken om zichzelf te blijven ontwikkelen. Eigen, creatieve initiatieven? Kom maar op!

Lucy

Lucy, wie bij WPK startte als uitzendkracht en nu de rol van specialistisch medewerkster vervult:

“Binnen WPK blijf ik werken aan mijn ontwikkeling en ik ben ook zeker bereid om steeds meer ervaringen op te doen voor het succes van het bedrijf. Daarnaast nemen de diverse teeltseizoenen afwisselende werkzaamheden met zich mee. Dit vind ik erg leuk! ”

Waar staan de prachtige, verwarmde kassen van WPK?2023-10-09T16:24:07+02:00

Twee in Made en twee in Westland (’s-Gravenzande)

Waarom is het werk bij WPK zo afwisselend?2023-10-02T16:15:50+02:00

Omdat de kassen zo’n vier keer per jaar helemaal omgebouwd worden. Eerst voor de (op)kweek van warme planten, vervolgens trayplanten en tot slot bloeiende potplanten.

Wat ga ik bij WPK verdienen?2023-10-02T16:15:45+02:00

Dat bespreken we graag met je tijdens een van onze gesprekken.

Maak kennis met Michelle!

“WPK is innovatief, heel divers en toegankelijk. We staan open voor veel nieuwe ontwikkelingen, waarbij iedereen elkaar helpt.”

Heb jij vragen over een openstaande vacature, de sollicitatieprocedure of noem het maar op? Neem dan gerust rechtstreeks contact op met Michelle:

Ga naar de bovenkant