Nieuws

Kiezen voor een stage bij WPK? Stagiair Jim vertelt je waarom!

Een heel schooljaar liep Jim stage bij ons in de plantenkwekerij als onderdeel van zijn associate degree-opleiding Tuinbouwmanagement aan Inholland in Delft. Op het eerste gezicht lijkt een jaar misschien lang, maar de tijd is werkelijk voorbijgevlogen. Gelukkig denkt Jim daar net zo over:

“Het was een onwijs leerzame periode! Wat ik erg kon waarderen is de vrijheid die ik binnen WPK kreeg om aan de opdrachten te werken.”

Is het voor jou binnenkort ook tijd om stage te lopen? Jim neemt je mee in zijn ervaring als stagiair en de sfeer binnen WPK.

Van efficiënt clippen tot aan de perfecte product lancering

Door het maken van verschillende opdrachten – van een bedrijfskundig verslag tot aan een waar marketingplan – heeft Jim waardevolle inzichten gecreëerd. “Ik kreeg de vrijheid om bijvoorbeeld een optimaal strategisch beleid voor een productlancering uit te denken en de bedrijfsoriëntatie op het gebied van trends (zoals duurzaamheid) te onderzoeken. De leukste opdrachten vond ik het maken van een instructievideo, het uitzoeken van de werking en het belang van veilingfoto’s en het onderzoeken van manieren om liggend te clippen op de overgewaswagens.”

Op kantoor en in de kas: het beste van twee werelden

Jim: “De mix van het werken op kantoor en in de kas heeft me goed gedaan. Want, hoewel ik het bedrijfskundige werk vaak wel leuker vond, heeft de praktijkervaring in de kas mij goed inzicht gegeven in dat waar ik me met verschillende opdrachten mee beziggehouden heb.

De aandacht die er is geweest voor mijn suggesties vond ik erg fijn. Er werd echt geluisterd naar wat ik te zeggen had. En stel dat een advies niet zou worden opgevolgd, werd ook op een duidelijke en respectvolle manier uitgelegd op welke grond die beslissing is gebaseerd.”

Neem jij het stage-stokje van Jim over? We zien je sollicitatie met alle plezier tegemoet! Bekijk de openstaande stage(s) hier of mail jouw open sollicitatie.

Werken bij WPK?

Join the family