Werkwijze

Samen kom je verder

Om maatwerk te kunnen leveren is samenwerken van groot belang

Zo werken wij samen met diverse kwekers wat betreft het gebruikmaken van kasruimte. In een periode waarin wij ruimte over of juist tekort hebben, werken wij strategisch samen met toonaangevende partners in de branche, zoals P. van Geest, J & D Grootscholten en Florensis. Zo wordt de teeltoppervlakte én vakkennis zo effectief mogelijk benut.

Betreft de inzet van uitzendkrachten werken wij onder andere intensief samen met WH Personeelsdiensten. Door onze goede samenwerking weten zij precies welke mensen nodig zijn om op topniveau te presteren en de hoge pieken op te vangen in het hoogseizoen.

Om onze grenzen letterlijk te verleggen werken wij ook samen met buitenlandse bedrijven. Zo werken wij voor klanten van trayplanten samen met Landi in Zwitserland. In het Verenigd Koninkrijk en Polen staan agenten Kevin Robinson en Tomasz Pieczara – respectievelijk – klaar om klanten ter plaatse te adviseren over onze warme groenteplanten.

Vragen of suggesties?

Neem contact op

Logistiek

Binnen WPK is het onderdeel logistiek van groot belang. Van de planning van orders van klanten tot aan de bezettingsgraad van de opkweekruimtes, extern transport en het verplaatsen van producten binnen het bedrijf. Deze zaken dienen allemaal tot in de puntjes geregeld zijn.

Daarnaast wisselen wij drie keer per jaar van teelt. Dit betekent dat het bedrijf meerdere keren moet worden omgebouwd. Uiteraard vraagt dit de nodige logistieke organisatie. Doordat wij hier goed op voorbereid zijn en beschikken over de benodigde ervaring en vakkundigheid, zien wij dit proces elke keer opnieuw als een positieve uitdaging.

Om onze producten van A naar B te vervoeren, beschikken we over drie vrachtwagens. Dit wordt aangevuld met vrachtwagens van logistieke partners, al mocht dit nodig zijn.