Trayplanten

Opkweek van trayplanten

Uniformiteit van uitgangsmateriaal

Bij de opkweek van trayplanten streven wij naar een hoge mate van uniformiteit van uitgangsmateriaal. Doordat de automatisering in de plantmachines de laatste jaren flink groeit, zorgen wij er op onze manier voor dat we de juiste plant op het juiste moment hebben.

Wij zijn vergevorderd als het gaat om automatisering. Daarbij voldoen wij aan de op maat gemaakte oplossingen om alles naar wens van de klant te laten verlopen. Zo hebben wij naast onze opkweekruimte onder glas ook een afhardveld. Hierdoor leveren wij ook afgeharde planten.

Kool- en bladgewassen

Wij van WPK zijn een breed georiënteerd bedrijf. Hierdoor zijn wij ook gespecialiseerd in de opkweek van diverse koolsoorten en bladgewassen. Voorbeelden hiervan zijn bloemkool, rode kool, witte kool, Chinese kool, savooiekool, spitskool, spruitkool en koolrabi. Met behulp van onze vakkundigheid kunnen wij deze producten onder warme omstandigheden én op een biologische manier opkweken.

Flexibiliteit in de levering

Wij denken altijd mee met de klant. Daarom bieden wij flexibiliteit in de levering van onze producten. Wil je de levering door weersomstandigheden een week later ontvangen? Geef het aan en samen komen we tot een gepaste oplossing. Of je nu in Denemarken, Zweden, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland of Nederland bent, wij komen er altijd uit. Hierin is de onderlinge communicatie van groot belang.

Vragen of speciale wensen?

Wil je weten hoe wij jouw trayplanten optimaal kunnen opkweken?