7 – 9 november 2023

Ontdek het vernieuwde House & Garden op Trade Fair Aalsmeer

House & Garden, ons concept voor bloeiende potplanten, zal van dinsdag 7 tot donderdag 9 november 2023 schitteren op de FloraHolland Trade Fair Aalsmeer. Als bezoeker tref je ons in hal 4, op standnummer 19.1, in de stand van Carl Sales Support, om precies te zijn. We kunnen niet wachten je te verwelkomen en onze geheel nieuwe uitstraling met jou te delen!

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan een nieuwe branding voor alle bloeiende potplantsoorten. Dit om de herkenbaarheid en onderscheidende waarde van onze flowering plants te versterken.

house and garden rebranding

Wat te verwachten op 7, 8 en 9 november?

Tijdens de beurs zal onze verkoper Thijs in ’t Groen, samen met het team van Carl Sales Support, de nieuwe lijnen aan exporteurs en hun klanten presenteren. Bovendien geven we hier een voorproefje van onze nieuwe etiketten en andere vernieuwende marketingmiddelen die volgend seizoen zullen worden ingezet om de winkelvloeren in heel Europa en het Verenigd Koninkrijk op te fleuren.

Voel je welkom onze stand te bezoeken en laat je verrassen door de b(l)oeiende kleurexplosie. Wij kunnen alvast verklappen dat we enorm trots zijn op de nieuwe stijlen!

Flora Holland Trade Fair november 2023

Zien we jou daar?

Meld je aan als bezoeker