Nieuws

WPK sponsort handbalvereniging WPK/Westlandia voor 3 extra jaren!

In 2013 hebben Handbalvereniging Westlandia en WPK een driejarige sponsorovereenkomst gesloten, waarmee de officiële verenigingsnaam veranderde in ‘WPK/Westlandia’. Niet alleen de verenigingsnaam is gewijzigd, maar ook het jaarlijkse schooltoernooi en open handbaltoernooi zijn verbonden aan WPK. Afgelopen week heeft WPK besloten om het contract als naamsponsor met drie extra jaren te verlengen.

“Wij zijn erg blij met het vertrouwen van WPK,” aldus het bestuur van de club. De ondersteuning van WPK draagt bij aan de doelen van de vereniging, waarbij leden de mogelijkheid krijgen om de handbalsport op hun eigen niveau te kunnen spelen.

Erik en Eviek van der Arend, directie van WPK, zijn enthousiast over de vereniging: “Onze dochters spelen handbal wij WPK/Westlandia en vanaf het begin voelden wij ons thuis bij de vereniging. Handbal is een fysieke en snelle sport, waar wij graag naar kijken. Ook zijn wij geraakt door alle mensen die vrijwillig veel tijd en energie in de verenging stoppen. Met onze bijdrage willen wij een steuntje in de rug van de vereniging en haar vrijwilligers geven.”

Werken bij WPK?

Join the family