Nieuws

De Westlandse Plantenkwekerij gaat in 2019 zakelijk door één deur met Veneco

In 2019 stapt de Westlandse Plantenkwekerij met haar ict over naar Venéco. Vanaf het overstapmoment zorgt Venéco dat wij zorgeloos kunnen ondernemen met de cloudoplossing van MyEasyOffice. Van basisserver tot online werkplek, MyEasyOffice verzorgt een no-nonsense cloudoplossing. Zakelijk gaan beide bedrijven goed door één deur, maar op het gebied van sport is dat wel anders!

De Westlandse Plantenkwekerij gaat op zakelijk vlak goed door één deur met Venéco, maar op sportgebied zijn deze bedrijven aan elkaar gewaagd. Waar de ict-oplosser hoofdsponsor is van handbalvereniging Velo, staat de Westlandse Plantenkwekerij als hoofdsponsor geheel achter handbalclub Westlandia. We zijn elkaars rivalen op het gebied van sport en sponsoring, maar dat staat onze zakelijke verbintenis niet in de weg.

Venéco levert al ruim 20 jaar professionele en toekomstbestendige totaaloplossingen op het gebied van ict. MyEasyOffice is een onderdeel van Venéco en zorgt voor cloudoplossingen voor mkb bedrijven. Dit betekent dat bedrijven geen eigen servers en hardware meer nodig heeft, maar dit verkrijgen via MyEasyOffice.

Werken bij WPK?

Join the family