Nieuws

Duurzaam ondernemen in Westland

Mede dankzij de Rabo Impactlening heeft WPK ervoor gezorgd dat de Opticlear Diamond installatie en het zonne-energieproject geïnstalleerd zijn. Wij zijn blij dat de Rabobank zich sinds 2016 nog meer op duurzame investeringen richt en ons hierin ondersteund heeft. WPK kan zich nu nog beter inzetten voor het milieu. Aan de hand van een infographic over maatschappelijke impact heeft de Rabobank laten weten hoe zij duurzaam bankiert in regio Westland.

De Opticlear Diamond installatie zorgt voor een minimale belasting van het milieu, doordat bestrijdingsmiddelen nu voor 99% uit het water gezuiverd worden. Met dank aan de omgekeerde Nanofilter die op de installatie is gebouwd, kan het water nu zelfs hergebruikt worden. Wel zo gemakkelijk en verantwoord.

Met de nieuwe installatie voldoen wij aan de wet- en regelgeving voor het gebruik van specifieke bestrijdingsmiddelen. Ook ontzien wij het milieu bij de productie van onze groente- en sierteeltproducten. Door onze samenwerking met Rabobank en onze manier van maatschappelijk verantwoord ondernemen, blijft ons bedrijf een milieuvriendelijke en vooruitstrevende organisatie.

Werken bij WPK?

Join the family