Nieuws

’s-Gravenzande 2 is er klaar voor!

De Platycodons zijn uitgezet, het logistieke proces is tot in de puntjes geregeld en een team aan WPK-toppers staat in de startblokken. Oftewel; ’s-Gravenzande 2 is klaar om in gebruik genomen te worden!

Maandenlang is de kas, gelegen naast ’s-Gravenzande 1, met man en macht verbouwd. Vrijwel alleen het geraamte is intact gebleven. Zo is de nieuwe teeltlocatie voorzien van silo’s en waterunits en is het eb-en-vloedsysteem aangelegd. Daarnaast is het voormalige buisrailsysteem vervangen voor een condensonnet. Deze zorgt ervoor dat restwarmte kan worden benut. Als kers op de taart zijn de twee locaties in ’s-Gravenzande op Aaksterlaan 6 en 10 aan elkaar verbonden middels een corridor voor een optimale samenwerking.

Wij zijn ontzettend blij dat wij er sinds medio februari een teeltlocatie bij hebben. Op deze manier creëren wij meer ruimte – en tegelijkertijd kansen – voor House & Garden en kan de opkweek van onze verschillende soorten groente- en potplanten worden gecentraliseerd. Logistiek gezien een flinke vooruitgang dus.

Ons team van harde werkers is uitgebreid met twee medewerkers die jaren werkzaam zijn geweest bij firma Gebr. P. en R. Zwinkels, de partij van wie wij de teeltlocatie hebben overgenomen. Bekend terrein voor hen dus.

Wel zijn wij altijd op zoek naar meer gloednieuwe collega’s die ons team komen versterken. Stuur gerust een open sollicitatie!

Werken bij WPK?

Join the family