Vegetable plants

Vegetable plants

WPK is specialist op het gebied van groenteteelt in Europa.

Onze passie? Het opkweken van topkwaliteit groenteplanten én trayplanten voor de tuinbouw. Van geënte tomatenplanten met één of meerdere koppen tot paprika-, komkommer-, aubergine-, courgette- en meloenplanten; ons assortiment is veelzijdig en verrassend.

Ons assortiment

Vegetable plants

Tomatenplant

Komkommerplant

Paprikaplant

Trayplanten

Vruchtgewassen

Bij WKP werken wij vanuit het motto:

‘De wereld iedere dag een beetje groener’

We zijn bewust bezig met het milieu en gebruiken bijvoorbeeld restwarmte van de nabijgelegen Amercentrale om onze kassen in Made te verwarmen. Daarnaast streven wij naar het minimaliseren van het gebruik van bestrijdingsmiddelen. Deze inspanningen maken van ons een duurzame en betrouwbare partner in de agrarische keten.

Naast onze liefde voor het milieu, is het welzijn van onze medewerkers van groot belang. Daarom beschikt WPK over de juiste certificaten:

Certificaat

MPS-A

Certificaat

MPS-SQ

Certificaat

ISO-9001

Certificaat

‘On the way to
PlanetProof’

Certificaat

‘Skal Bio certificaat – Made 1’

Certificaat

‘Skal Bio certificaat – Made 2’

De positionering van glastuinbouw in Brabant

Wij van WPK zetten ons in voor de ontwikkeling van het tuinbouwgebied in Made en omstreken. Onder de naam ‘Kansrijk Made’ werken we samen met andere glastuinbouwbedrijven om de positie van de glastuinbouw in Brabant te versterken. Dit gaat niet alleen om de groene vingers van onze werknemers, maar ook om het gebruik van hypermoderne en innovatieve hulpmiddelen. Wellicht heb je deze al gezien tijdens ons evenement ‘Kom in de Kas’.

Vitaliteit voorop als sponsor
van WPK/Westlandia

Sinds 2013 zijn we trotse sponsor van handbalvereniging WPK/Westlandia uit Naaldwijk. Een mooie club waar enthousiaste vrijwilligers samenwerken aan het bereiken van gestelde doelen. Deze betrokkenheid komt niet alleen voort uit de persoonlijke inzet van Erik en Eviek van der Arend bij de club, maar ook uit het feit dat wij als sponsor geloven in het belang van sporten voor een gezonde levensstijl.

  • Flora Holland Trade Fair november 2023
    Categories: Nieuws

    Ontdek het vernieuwde House & Garden op Trade Fair Aalsmeer

  • Categories: Nieuws

    Teeltlocatie Made straalt met hybride belichting