Nieuws

Voortgang bouw Made 2

Tot nu toe verloopt de bouw voorspoedig, al blijft het altijd spannend tot het laatste moment: is iedereen op tijd klaar en kunnen wij daadwerkelijk vanaf week 44/45 gaan telen op Made 2? Dat is afhankelijk van een aantal van onze bouwpartners. Wij stellen ze graag aan u voor en laten u weten waar zij zich mee bezig houden tijdens de bouw.

Voshol Warmte-Elektrotechniek
De juiste temperatuurbeheersing is van het grootste belang voor onze productie. Momenteel liggen de buizen voor de verwarming in de grond en is een deel van deze groep gemonteerd aan de gevels. Daarnaast moet de grondverwarming klaar zijn om straks, voordat het beton erop gaat, afgeperst te kunnen worden. Pas nadat het beton gestort is, wordt de hijsinstallatie erin gemaakt.

Boekestijn Elektrotech
Groeilicht in de kas zorgt voor productieverhoging en een betere kwaliteit. De belichtingskabels liggen inmiddels in de grond en de voedingspanelen en de rails waar de armaturen aan komen te hangen zijn opgehangen. Deze armaturen komen er pas daadwerkelijk in als het beton gestort is. Tot slot heeft Boekestijn ook alle kabelgoten opgehangen.

Screen4seasons
De installatie van het schermmechanisme is ver gevorderd. De daadwerkelijke schermdoeken worden echter pas gemonteerd zodra de betonnen vloer gelegd is.

BE
Leidingen voor het watergeven liggen grotendeels in de grond. Dit geldt ook voor de leidingen waar de silo’s op gebouwd worden. Ook deze silo’s en de regenunit worden (zoals het er nu uit ziet) gebouwd in week 41, direct na het storten van het beton.

Wilt u liever direct contact? Neem dan contact op met ons.

Werken bij WPK?

Join the family